Omáčka/polévka z dýně
O vaření s radostí a radosti z vaření
Švestkové Anča`s Bars
Další variace na téma energetické raw tyčinky. Minule byly jablečné, dnes jsou to švestky a mák. Prostě super podzimní kombinace :-)
Připravila a zapsala Eva, 17.10.2015
Suroviny a příprava
- 100g máku
- 100g sušených švestek
- 100g rozinek
- 1 lžička octa balsamico
- Špetka soli
- Sezamové semínko na ozdobu
- Troška mleté vanilky
- Malinko vody, pokud je třeba
Nameleme si mák a pak už je postup stejný jako u Datlových Anča`s Bars a Jablečných Anča`s Bars. Švesky rozmixujeme/rozsekáme na co nejmenší kousky. Přidáme rozinky a zase promixujeme. Pak přidáme mletý mák, sůl a vanilku… Zdobíme sezamovým semínkem.
Pokud nemáte rádi rozinky, datle jsou taky super. Mák se dá vyměnit za sezamové semínko (ať už loupané nebo neloupané) a vanilka za jakékoli jiné koření.